Omschrijving doe-het-zelf methode

Hier geldt het principe "handen uit de mouwen"

Gaat u het tuinontwerp, project, e.d.:

A. Zelf uitvoeren
B. In verschillende fases uitvoeren
C. Deels door de firma (de zaken waarvoor gespecialiseerd materiaal in aanmerking komen), deels door u.
D. Na het ontwerp door de firma: alle materialen, planten, benodigdheden, technische uitleg, enz... door ons laten leveren aan concurrentiele prijzen

Het is zo dat er een zekere markt is voor mensen met "groene vingers" die steeds en zonder verplichtingen op ons beroep kunnen doen voor het ontwerp, beplantingsplan, technische plannen, enz...
Na het afleveren van deze plannen stopt in de meeste gevallen de samenwerking "denken" de meeste doe-het-zelvers, doch de realiteit toont ander aan.

  • U heef vb. geen machine om de bestaande struiken ui te trekken, vijver te graven, omspitten van tuinoppervlakte, uitgraven van terras & oprit en veel meer werken.
  • Hier kan u dan beroep doen op onze firma met het vragen van "losse" offertes om deze ingrijpende werken uit te voeren, het is logisch dat u vele honderden euro's zal besparen omdat wij over een machinepark beschikken die de klus in 1 of 2 dagen (afhankelijk van de grootte) kunnen klaren. (Denk bijvoorbeeld stripsgewijs dat u zich zelf al ziet zweten met de spade uw gehele project uit te voeren!!) De dag van vandaag is het veel lonender de grove zaken machinaal of door gespecialiseerde mensen te laten uitvoeren! Het is ten slotte de detailafwerking die het resultaat oplevert van uw inspanningen, en niet de "onzichtbare" uitgevoerde werken (denk vb. 10 dagen zwaar zwoegen, spitten, sleuren, enz...)
  • Bij het leveren van de beplanting kan u vb. vragen dat wij deze uitzetten op het terrein
  • bij het plaatsen van een vijver heeft u enkel het ontwerp (vormgeving), doch de technische kennis omvat heel wat meer, enz...
  • Zoals steeds als ik een bescheiden raad mag geven, wij respecteren uw moed om aan het project te beginnen, doch hou er steeds rekening mee dat de kennis van producten ook heel belangrijk is in onze sector, opdat u binnen x-aantal jaren niet voor verrassingen komt te staan.
  • Tot slot: Vraag liever te veel als te weinig info aan onze firma, dit is immers kosteloos maar voorkomt misschien ook onnodige kosten!

Onze firma is reeds goed ingeburgerd in de doe-het-zelf wereld, waarbij steeds referenties kunnen gevraagd worden om dit te bevestigen. Het is immers onze betrachting om een probleemloze samenwerking te bekomen met de mensen die het aandurven hun project zelf uit te voeren. En hen NIET als "broodafnemers" te omzien.
Verder kan u op de link klikken voor verdere omschrijving werkwijze en mogelijkheden.


terug